S.C. RG Design S.R.L. este o firma ce are capital integral romanesc,  infiintata in anul 2007.

Magazinul nostru online va ofera o larga gama de produse si acesorii pentru balustrade modulare din inox, inox cu sticla, aluminiu cu sticla, lemn cu inox si lemn cu sticla.

Conceptul de balustrada modulara este unul modern, estetic si mai ales usor de montat. Ideal pentru locurile in care nu se poate realiza sudura, practic, se preteaza atat constructiilor civile cat si celor industriale.

Va oferim deasemenea pachete, accesorii si sisteme de culisare pentru fatade din sticla, usi din sticla, batante si glisante, diferite tipuri de copertine, scari interioare si exterioare.

Ne adresam atat persoanelor fizice cat si celor juridice. Inscrie-ti gratuit firma pe site-ul nostru pentru a avea parte de discounturi si oferte cat mai avantajoase.

Avem o gama larga de domenii de activitate: de la vanzarea si montajul balustradelor de inox, lemn sau sticla, al copertinelor si scarilor de toate dimensiunile si formele la cel al portilor si automatizarilor civile si industriale, batante sau glisante, usi de garaj, bariere auto, etc. 

Pentru celelalte domenii de activitate ale firmei noastre, accesati urmatoarele link-uri:

www.rgdesign.ro

www.modeleporti.ro

Suntem o echipa tanara dar experimentata care intelege nevoile si prioritatile clientului. Avand o buna cunoastere a domeniului tehnic si o organizare eficienta, firma noastra va sta la dispozitie pentru a va indeplini cerintele si asteptarile.